Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار شیراز ضمن ابراز تاسف اعلام کرد که حجم خسارت‌های وارده بر اثر اغتشاشات اخیر در بخش زیرساخت‌های شهری شیراز به میلیاردها تومان بالغ می‌شود، اگرچه اعلام عدد دقیق آن هنوز ممکن نیست.

به گزارش ایسنا؛ حیدر اسکندرپور عصر چهارشنبه 29 آبان در جلسه شورای اداری استان فارس تاکید کرد که نگرانی اصلی آنجاست که بخشی از اعتبارات پروژه های عمرانی در حال ساخت شیراز، اجبارا برای جبران خسارت وارده به زیرساخت‌های ضروری شهری اختصاص یافته و موجب معطل مانده آن پروژه ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکندرپور با تصریح اینکه مردم حق دارند از مسائل مطلع باشند، گفت: شیراز یکی از شهرهایی بود که در حوزه هوشمندسازی خصوصا در زمینه ترافیک شهری و پروژه‌های مرتبط اقدامات و حرکتهای خوبی را انجام داده بود اما در اغتشاشات اخیر متاسفانه زیرساخت‌های این بخش در مناطق چهار، 5، 9 و 10 شهرداری شیراز کاملا از بین رفته است.

او با اشاره به تخریب تابلوها، زیرساختهای حمل و نقلی و ترافیکی، کیوسک‌ها، علائم، بیلبوردها و ... در شیراز، گفت: این تخریبها هزینه‌های سنگینی را به مردم و شهرداری تحمیل خواهد کرد.

شهردار شیراز با بیان اینکه براثر تخریب‌ها بخشی از چراغ‌های راهنمایی در این کلانشهر از کار افتاده است، گفت: ما در منطقه 4 شهرداری شیراز متاسفانه حتی یک ایستگاه اتوبوس سالم هم نداریم؛ حجم و گستردگی تخریب بسیار بالا بوده و این جز دشمنی محض با مردم، به چیز دیگری تعبیر نمی شود.

او با تصریح اینکه آنچه در شیراز اتفاق افتاد جز دشمنی با مردم نبود، گفت: تمام اموال شهرداری بیت المال بوده و به مردم تعلق دارد، حال آنکه در مواردی شاهد بودیم که نیروهای آتش نشانی و تاسیسات این سازمان که کارش ارائه خدمات به شهروندان است، با چالش مواجه شد به طوریکه این سازمان امکان اجرای ماموریت‌های خود را هم نداشت.

شهردار شیراز در عین حال به سرعت عمل این مجمو عه در پاکسازی آثار برجای مانده از تخریب‌ها اشاره و تاکید کرد که بیش از 2 هزار کارگر شهرداری با تمام امکانات حوزه عمرانی و خدمات شهری، ظرف کوتاه ترین زمان ممکن سعی در بازگردان شهر به شرایط عادی را داشتند.

اسکندرپور با بیان اینکه از عصر سه شنبه شرایط خیابانهای شرای عادی شد، از آغاز کار بازسازی تخریبهای انجام شده در حوزه‌های مختلف از امروز خبر داد و گفت: امیدواریم بخشی از این خسارتها را بتوانیم از محل اعتبارات ملی تامین کنیم در غیراینصورت بخشی از پروژه‌های عمرانی تعطیل خواهد شد.

شهردار شیراز همچنین با ابراز تاسف عمیق از وقایع اخیر، گفت: با وجود اینکه سالهاست در این زمینه مسائل مختلف را شاهد هستیم و علیرغم وجود ظرفیت قانونی برای بیان نقد و نظر و اعتراض، ظرفیت اجرایی برای این مهم پیش بینی نشده است به همین دلیل همیشه یک اعتراض صنفی، اجتماعی، اقتصادی و ... به موضوعی سیاسی و سپس امنیتی بدل می شود.

اسکندپور یکی از نشانه های مهم توسعه یافتگی را فراهم شدن بسترهای اجرایی برای بیان اعتراضها و نظرات و نقدها عنوان و خاطرنشان کرد: یکی از نشانه های توسعه یافتگی آنست که اجازه ندهیم مسائل قابل حل در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به سیاسی و امنیتی تبدیل شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شهردار شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی

به گزارش خبرگزاری مهر، وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ تهران به همراه جمعی از معاونان، شهردار ناحیه ۲ و مدیران منطقه از محلات ناحیه ۲ بازدید و موارد عمرانی، ترافیکی، شهرسازی و خدمات شهری را به حوزه‌های ذیربط ابلاغ کرد.

شهردار منطقه ۱۲ سپس با حضور در محله تاریخی امامزاده یحیی (ع)، از بوتیک هتل پهلوان رزاز بازدید و ضمن گفت‌وگو با احیاگر و مالک این بوتیک، آمادگی منطقه برای مساعدت در توسعه ظرفیت‌های گردشگری اعلام کرد.

وی همچنین ملک تاریخی واقع در خیابان جاویدی این محله را مورد ارزیابی قرار داد و از تصمیم مالک آن استقبال کرد و افزود: احیای آثار میراثی و تاریخی مانند گنج پنهان در حال از بین رفتن است که اگه نگاه جدی به آن نشود در آینده شاهد از دست رفتن فرصت‌ها خواهیم بود.

محمدی اظهار کرد: احیای خانه‌های تاریخی می‌توانند جذابیتی به منطقه اعطا کنند و یک جاذبه مهم گردشگری باشند، اما به دلیل عدم رسیدگی و تخریب‌های زیاد، بافت‌های تاریخی تبدیل به محلی برای رشد و افزایش بزهکاری شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه یکی از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی که بافت‌های تاریخی و فرسوده دارند، خروج ساکنان این مناطق و بعضاً جرم‌خیز شدن آنها است، افزود: بافت‌هایی که بهترین فرصت‌های گردشگری را در اختیار کشور قرار می‌دادند همواره در معرض بیشترین آسیب‌ها نیز بودند که امید است با همراهی سازمان‌های ذیربط با علاقه مندان احیای بافت‌های تاریخی، رنگ تازه ای به محلات قدیمی منطقه بخشیده شود.

شهردار منطقه ۱۲ تهران همچنین در این بازدید مواردی در خصوص تعویض مخازن، رنگ آمیزی جداره هاو حذف برخی زوائد دستوراتی را به معاونت خدمات شهری و محیط زیست ابلاغ کرد.

وحیدرضا انارکی محمدی، تسریع در پیشبرد پروژه ورزشگاه امامزاده یحیی (ع) و تکیه تاریخی سادات اخوی، توسعه شبکه فاضلاب این محله و روکش آسفالت معابر نیکپور و علیمرادی را در دربرنامه های معاونت فنی وعمران قرار داد.

نوسازی برخی املاک، پهنه بندی و عقب نشینی املاک در محله امامزاده یحیی نیز از موارد ابلاغی به معاونت شهرسازی و معماری منطقه ۱۲ بود.

کد خبر 6100326

دیگر خبرها

  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • بهسازی ۱۵۰ ایستگاه اتوبوس قم در نیمه نخست سال جاری
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید